Victoria Beckham and family

Victoria Beckham: ‘David en ik zijn sterker samen dan als individuen’

september 4, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Victoria Beckham heeft de aanhoudende geruchten tegengesproken, dat ze van haar man David Beckham gaat splitsen, waarbij zij erop aandringt dat ze “sterker samen” zijn dan alleen.

Het paar van de showbizz is tijdens hun19-jarig huwelijk achtervolgd, door speculaties dat ze op weg waren naar een echtscheiding waren, waardoor ze gedwongen worden de geruchten te ontkennen.

Victoria heeft zich opengesteld voor haar huwelijk in haar nieuwe cover interview met het Britse Vogue magazine, eraan toevoegend dat ze sterker zijn als een familie-eenheid.

“We beseffen allebei dat we samen sterker zijn dan als individuen. Zou een van ons in de positie zijn waarin we nu leven als we niet samen  waren geweest? Het gaat allemaal om de familie-eenheid,” zei ze. . “We zijn veel sterker – wij  respecteren onze familieband en dat is de sleutel.”

De 44-jarige voegde eraan toe dat ze meerdere keren zijn getroffen door ontrouw geruchten sinds we in 1999 zijn getrouwd en zijn eraan gewend  geraakt om het te negeren.

“Mensen verzinnen al 20 jaar lang dingen over onze relatie, dus David en ik zijn behoorlijk gewend om de onzin te negeren en gewoon door te gaan zoals normaal,” ging ze verder. “Maar deze dingen hebben een breder effect op de mensen om ons heen, en dat is oneerlijk.”

De voormalige Spice Girl en gepensioneerde voetbalster zijn ouders van vier kinderen – zonen Brooklyn, 19, Romeo, 16, Cruz, 13, en dochter Harper, zeven. Alle vier staan ze samen met Victoria aan op de voorpagina, terwijl David op een foto verschijnt die hem en Victoria op het gras laat zien terwijl hun kinderen rondrennen met waterpistolen.

De modeontwerpster heeft ook onvergetelijke herinneringen aan de opnames – in een van de strapless zwarte jurken van Posh Spice, de zwarte latex catsuit-look die ze 22 jaar geleden droeg voor de videoclip Say Your’ll Be There en de Vera Wang jurk die ze droeg voor haar bruiloft met David.