Tom Brady Under Fire voor "Long Kiss" op de lippen met 11-jarige zoon

Tom Brady Under Fire voor “Long Kiss” op de lippen met 11-jarige zoon

september 10, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Tom Brady en zijn 11-jarige zoon deelden een controversiële kus op Tom vs. Time.
Het moment uitgezonden op aflevering 3, genaamd “The Social Game.”
Sommige kijkers zeiden dat de “verontrustende” kus hen “ongemakkelijk” maakte.
Tom Brady wordt geconfronteerd met grote kritiek voor het delen van een kus met zijn 11-jarige zoon Jack op zijn Facebook-show Tom vs. Time.

De speling begon na het moment van uitzending op de derde aflevering van de docuseries, ‘The Social Game’, op dinsdagavond. In de scène loopt Jack een kamer binnen terwijl Tom een ​​massage krijgt. “Ik vroeg me af of ik mijn fantasieteam kon controleren,” vertelt Jack aan zijn vader. “Wat krijg ik?” Tom antwoordt.

Jack loopt dan over, schijnbaar geërgerd, en geeft Tom een ​​snelle kus op de lippen. ‘Weet je, Jack, alles komt op kostenniveau’, luidt de massagetherapeut van Tom in.

Maar de kus was niet lang genoeg voor Tom. Hij zegt dan: “Dat was als een kusje”, wat Jack ertoe dwingt om een ​​paar seconden langer over hem heen te lopen en hem opnieuw te zoenen. Jack veegt vervolgens zijn lippen af ​​met zijn shirt terwijl hij wegloopt.

Nadat het moment was uitgezonden, brak er een debat uit op Twitter, waarbij sommige mensen de kus “ongemakkelijk” en “verontrustend” vonden, terwijl anderen Tom gewoon beschouwden als een liefhebbende ouder.