THE PRODIGY Paaspop Event

januari 12, 2018 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

WE ARE ELECTRIC is een elektronisch cross-over festival met een sterke focus op live muziek, met in- en outdoor edities. In 2018 presenteert de organisatie een veelzijdige en internationale programmering van live acts en dj’s voor het festival, waarbij artiesten uit alle hoeken van het elektronisch muziekspectrum samen komen verspreid over 3 volledige festivaldagen op 4 grote podia. Naast grote namen is er ook ruimte voor opkomend talent, creatieve collectieven en randactiviteiten op zowel het festival terrein als op de camping.

Programma
Publieksfavoriet The Prodigy sloot in 2015 het uitverkocht debuut van WE ARE ELECTRIC Weekender explosief af en liet tijdens het bewuste optreden ook maar meteen de videoclip voor de track ‘Get Your Fight On’ opnemen. De Britse electropunkers komen in 2018 terug voor een exclusief festivaloptreden.
Eric Prydz weet als geen ander hoe je zowel commercieel als underground succesvol kunt zijn. Met een reeks alter ego’s en eigen labels is hij door Beatport erkend als een van hun best verkopende artiesten aller tijden. Na de release van zijn album ‘OPUS’ is het hoog tijd dat de Zweedse house en techno legende live in Nederland te zien is.
Na een afwezigheid van zo’n 5 jaar is het Franse Justice, bekend van hits als ‘We Are Your Friends’ en ‘D.A.N.C.E.’, met hun derde album ‘Woman’ helemaal terug. Live brengt het duo een energieke wervelwind van heavymetalgitaren, disco, electropop en alles daar tussenin.
Ook bevestigd zijn: Dave Clarke, Gramatik, MHD, Noisia (dj set), Vitalic (live), San Holo, Equalz en Zwart Licht.
Nieuw dit jaar zijn de ruimere openingstijden en programmering in de nacht. Op we-are-electric.com is meer informatie over onder andere de eerste namen te vinden. Begin 2018 zullen meer namen aan het dag en nachtprogramma worden toegevoegd.
Camping
De WE ARE ELECTRIC Camping is geopend van vrijdag tot maandag. Naast reguliere camping plekken biedt WE ARE ELECTRIC ook luxe camping accommodaties en pakketten aan.

Tickets
Weekendtickets starten op €89, en gaan 9 december om 10:00 uur in de verkoop via we-are-electric.com. Een exclusieve Loyalty presale voor €79 vindt eerder plaats voor terugkerende fans. Een beperkt aantal dagkaarten zal na het bekendmaken van het volledige programma begin 2018 in de verkoop gaan.
WE ARE ELECTRIC WEEKENDER
VRIJDAG 6 T/M ZONDAG 8 JULI 2018 – LANDGOED VELDER, GEMEENTE BOXTEL
Early Bird Weekend ticket – 3 dagen incl.camping €89,- (excl. servicekosten)
Regular Weekend ticket – 3 dagen incl.camping €99,- (excl. servicekosten)
Group ticket- 3 dagen incl. camping: 10 voor de prijs van 9 (beperkt beschikbaar, excl. servicekosten)
Electric Paradise camping upgrades beschikbaar met onder meer groepstenten, tipi’s, festihutten en kartenten.
De kaartverkoop start zaterdag 9 december om 10:00 uur via we-are-electric.com. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.
WE ARE ELECTRIC Weekender 2018 wordt georganiseerd door Paaspop Events, MOJO en Fourmation Entertainment en is mede mogelijk gemaakt door: Radio 538
Plug-in online: Facebook I Instagram I Twitter I we-are-electric.com