Taylor Swift in een nieuwe romance met Tom Hiddleston ‘

Taylor Swift in een nieuwe romance met Tom Hiddleston ‘

juni 27, 2016 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Taylor Swift is naar verluidt “veel plezier” in het daten Tom Hiddleston.

TAYLOR-SWIFT-TOM-HIDDLESTONHet nieuws van het echtpaar ontstond na foto’s van de Bad Blood zanger het kussen van de Thor ster op een Rhode Island strand in een Britse krant eerder deze maand (Jun16) werden gepubliceerd. Het duo werd later gespot en besteden tijd samen thuis Taylor’s, en genieten van een diner in een lokaal restaurant.

De zangeres afsplitsing van ex-vriend, superster DJ Calvin Harris, op slechts een paar weken eerder. Maar volgens een insider, Taylor’s bloeiende relatie met de 35-jarige Londen geboren acteur kon niet op een beter moment komen.

“Taylor heeft plezier met Tom,” vertelde een bron aan de Britse Heat magazine. “Ze vertelt vrienden dat ze al een romantische relatie hebben”

Taylor, 26 en Calvin gesplitst na een 15 maanden relatie. Naar aanleiding van de foto’s van de zanger met Tom opduiken, Calvin schrapte alle sporen van zijn ex van zijn Instagram en unfollowed haar account. Het niet te  ontkennen dat er een element van “wraak” in de beslissing  zit van Taylor’s om weer te gaan daten zo snel na haar split.

“Dit is perfect voor Taylor. Ze heeft een geweldige tijd met Tom en er is ook dat element dat het de perfecte wraak voor het uiteenvallen,” voegt de insider toe. “Dit is allemaal perfect gevallen voor haar en ze is net als de kat die de room kreeg Tom is het soort man die zal gaan naar evenementen met haar en dat iedere vrouw zou jaloers zijn -. Hij is een totaal Engels een echte gentleman  en ze houdt van. ”

Het lijkt erop dat Taylor is niet al te boos dat foto’s van haar en Tom zijn gepubliceerd, zoals ze blijkbaar was jammer toen gemeld werd Calvin had haar gedumpt omdat het maakte haar blik als het slachtoffer weer.

“De hele wereld heeft foto’s  gezien met hen op een datum kon niet beter gepland kon worden voor Taylor,” zegt de insider.