Singer, Actor, Theatre Actor, Television Actor Nick Jonas

Singer, Actor, Theatre Actor, Television Actor Nick Jonas

juli 29, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Biography:  Zanger Nick Jonas werd bekend als lid van de jongensband Jonas Brothers. Hij heeft ook op Broadway gewerkt en verscheen op dergelijke televisieprogramma’s als ‘Smash’.

Wie is Nick Jonas?
Nick Jonas werd geboren in 1992 in Dallas, Texas. Hij begon zijn carrière in het theater als jonge jongen en kreeg een opnamecontract als tiener. Jonas vormde de boyband de Jonas Brothers met twee van zijn broers en zussen en vond veel succes tijdens het werken met de Disney Company. Voorbij de band, heeft Jonas bekendheid verworven als soloartiest en zijn acteercarrière uitgebreid naar tv en films.

Zijn jeugd
Zanger en acteur Nick Jonas werd geboren op 16 september 1992 in Dallas, Texas. Hij groeide op in Wyckoff, New Jersey, en is de jongere broer van toekomstige bandmaatjes Kevin en Joe Jonas. Alle drie jongens speelden samen muziek opgroeien, maar het was Nick die het eerst werd ontdekt, zingend in een kapsalon, terwijl zijn moeder een knipbeurt kreeg.

Toen hij 7 was, begon Jonas zijn zangcarrière op Broadway en verscheen hij als Tiny Tim, tegenover Frank Langella, in de Madison Square Garden Production of A Christmas Carol. Zijn Broadway-carrière ging verder met rollen als vervangende vervangers in Les Miserables en Beauty and the Beast en als de vervanging in Annie Get Your Gun met Reba McEntire.

Tijdens zijn werk op Broadway schreef Jonas een kerstlied met zijn vader dat werd ontdekt door Columbia Records. Jonas werd in 2004 als solo-artiest op het label getekend. Zijn muzikaal ingestelde broers en zussen, Kevin en Joe, co-schreven enkele liedjes met hem die uiteindelijk leidden tot de vorming van hun drie broers band, de Jonas Brothers.

Commercieel succes: de Jonas Brothers
Jonas en zijn broers brachten samen met Columbia een album uit, maar werden kort daarop gedropt door het label. Begin 2007 pakte het Hollywood-record van Disney het trio op en tegen het einde van de zomer waren hun liedjes overal op Radio Disney te horen en waren hun video’s te zien op het Disney Channel.

Het titelloze album van de Jonas Brothers werd uitgebracht in 2007, bereikte de Top 5 in de hitlijsten en ging dubbel platina. De single ‘S.O.S.’ van het album steeg naar nummer 1 op iTunes.

Hun vervolgalbum, A Little Bit Longer, markeerde een primeur in de industrie: Jonas en zijn broers werden de eerste artiesten die in de Billboard Top 10 tegelijk drie albums hadden – de voormalige twee en Camp Rock de originele soundtrack van de Disney-film. De groep bracht in 2009 zijn derde album uit met Hollywood Records – en het vierde studioalbum – met de titel Lines, Vines en Trying Times.

Nick Jonas ‘carrière reikt verder dan zijn identiteit met zijn broers en hij toonde dat in 2010, toen hij zijn eerste solotournee begon met zijn nevenproject, The Administration.

Jonas verloor nooit zijn liefde voor het theater en keerde in 2012 terug naar Broadway om Daniel Radcliffe en Darren Criss te vervangen in How to Sillceed in Business Without Really Trying.

Terwijl het in evenwicht brengen van een opnamecarrière en het presteren in talrijke musicals, heeft Jonas ook als televisieacteur gewerkt. Hij begon met de hoofdrol in Disney Channel’s tv-films Camp Rock (2008) en Camp Rock 2 (2010) met Demi Lovato. Jonas verdiende later opvallende gastoptredens op de kortstondige Matthew Perry-komedie Mr. Sunshine (2011), ABC’s Last Man Standing (2011) en het Broadway-drama Smash (2012).

Eind oktober 2013 brachten de Jonas Brothers geruchten tot rust door aan te kondigen dat ze uit elkaar gingen. Dit kwam een ​​maand nadat de popgroep hun herfsttournee had geannuleerd en drie maanden na hun laatste Instagram-bericht.

In januari 2018 hebben de Jonas Brothers hun Instagram-account plotseling opnieuw geactiveerd. De verhuizing ging vergezeld van een foto die op de Instagram-pagina van de voormalige muzikant van de backing-muzikant Ryan Liestman was geplaatst, met de broers en het onderschrift “Family reunion.” De waarneming leidde tot speculaties dat er een reünie in de maak was, hoewel er geen onmiddellijke bevestiging was van het Jonas-kamp.

Priveleven
Jonas kreeg als kind de diagnose diabetes en ontwikkelde met de hulp van zijn broers de ‘Stichting Verandering voor de Kinderen’. De stichting werkt samen met vijf verschillende goede doelen en werkt aan het doel geld in te zamelen voor diabetes en andere kinderziekten.

Eerder gekoppeld aan andere beroemdheden zoals de voormalige voormalige Disney Channel-ster Miley Cyrus, begon Jonas in mei 2018 met actrice Priyanka Chopra. Hun relatie ging snel, met elke vergadering van de andere ouders de volgende maand, en eind juli waren ze naar verluidt verloofd.