Samsung Gear S3 Frontier en watch face veranderen.

januari 19, 2018 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

De Gear S3 combineert de uitstraling van een hoogwaardig horloge met geavanceerde functies die in het ontwerp zijn geïntegreerd. Hierdoor is de Gear S3 bijzonder gebruiksvriendelijk. Het horloge werkt bovendien dagen achtereen zonder dat je een telefoon nodig hebt of de smartwatch opgeladen moet worden. Daardoor voel je je vrij met de Gear S3. *Model met Bluetooth vereist, wifi-verbinding en een telefoon-app voor bellen zonder telefoon. De Gear S3 oogt en voelt heel natuurlijk aan je pols en tijdens het gebruik. Net als een gewoon horloge. Maar dan met veel meer mogelijkheden!
Gear S3 Frontier Gear S3 Classic Gear S3 frontier Gemaakt voor trendsetters, die open staan voor avontuur. Gear S3 classic is een vooruitstrevend model met een luxueuze uitstraling.

ONTDEK MEER WATCHFACES

Watch faces zijn er in alle soorten en maten. Voor iedereen zit er wel iets leuks tussen. Je kunt dankzij faces altijd een unieke smartwatch hebben. Smartwatch faces zijn de templates die de layout van je smartwatch interface bepalen. Je kunt ze voor veel smartwatches gratis downloaden op internet. Zo kan je horloge de Apple Watch of bijvoorbeeld de Samsung Gear S2 of S3, er iedere dag anders uit zien! Ook voor de DZ09 Smartwatch en GT08 smartwatch. Dit is erg leuk en dat kan natuurlijk niet met een normaal horloge. Bestel hier je watchface

Spotify Premium bèta, now on Gear S3.
Zonder je Smartphone toch muziek luisteren tijdens het sporten? Het kan dankzij de nieuwe Spotify Premium app* voor de Gear S3. Zet je favoriete nummers op je Samsung Smartwatch en leef je helemaal uit. De bètaversie is nu beschikbaar in de Galaxy Apps store. Ontdek nu de Gear S3 met Spotify.

ONTDEK NOG MEER

Gebruikservaring
Met de Gear S3 ben je onafhankelijk van je telefoon. Je bedient simpelweg de roterende ring om gesprekken aan te nemen, berichten te lezen of een app op te starten.

Draai de roterende ring
Verhoog het volume of schakel een alarm uit. Draai de roterende ring om door apps, berichten en lange tekst te bladeren. Doe in een handomdraai wat je wilt, wanneer je dat wilt.

Zet jezelf op de kaart
Zelfs zonder telefoon kun je zien welke afstand je hebt afgelegd of welke weg je moet inslaan. Je kunt eenvoudig je vooruitgang volgen bij het hardlopen, of je scores op de golfbaan. De GPS-functie op de Gear S3 houdt het voor je bij.

Man swinging golf club wearing Gear S3 Frontier
Nooit meer dagelijks opladen
Het geeft enorm veel vrijheden om op pad te gaan zonder dat je een oplader mee hoeft te nemen.

*Batterijlevensduur kan variëren naargelang gebruik en instellingen.

Alle specificaties kunnen afwijken van de werkelijke specificaties en beschrijvingen voor het product. Samsung behoudt zich het recht voor om  producten te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Alle kenmerken, specificaties, gebruikersinterfaces en andere productinformatie die in dit document zijn opgenomen, inclusief maar niet beperkt tot productvoordelen, ontwerp, prijs, componenten, prestaties, beschikbaarheid en producteigenschappen, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.