ROY ORBISON IN DREAMS: THE HOLOGRAM TOUR IN ROTTERDAM

januari 12, 2018 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Roy Orbison In Dreams: The Hologram Tour is op maandag 23 april te zien in het nieuwe Luxor in Rotterdam. Tijdens dit bijzondere concert brengt een hologram van de legendarische zanger zijn grootste hits, live ondersteund door het orkest Sinfonia Rotterdam. De kaartverkoop van dit concert start donderdag 21 december om 10.00 uur.
De Amerikaanse country- en rockzanger Roy Orbison, volgens Elvis Presley ‘de grootste zanger ter wereld’ brak in 1960 wereldwijd door met ‘Only The Lonely’. Daarna volgden nog vele hits zoals ‘Crying’, ‘In Dreams’, ‘Oh Pretty Woman’ en ‘You Got It’. Roy Orbison is onder meer opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, de Nashville Songwriters Hall of Fame, de Songwriters Hall of Fame en Musicians Hall of Fame. Ook kreeg hij postuum een ster op de Hollywood Walk of Fame.
Hoewel het volgend jaar dertig jaar geleden is dat ‘The Big O’ overleed, verscheen in november nog een nieuw album, ‘A Love So Beautiful’. Hierop zijn de klassiekers van Orbison in een orkestraal jasje gestoken. De originele stemopnames zijn voorzien van een geheel nieuwe symfonische begeleiding.
Tijdens Roy Orbison In Dreams: The Hologram Tour krijgen zowel oude als nieuwe fans de mogelijkheid om een van de meest iconische en gerespecteerde persoonlijkheden uit de muziekgeschiedenis te ervaren op een nieuwe en spectaculaire wijze. Op deze manier keren Orbison en zijn kenmerkende stem met een bereik van drie octaven terug op de podia waar hij decennialang heerste.

Roy Orbison In Dreams: The Hologram Tour
onder begeleiding van Sinfonia Rotterdam
Maandag 23 april | Nieuwe Luxor, Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: vanaf € 39 (excl. servicekosten)
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/royorbison.
De kaartverkoop voor het concert start donderdag 21 december om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).