Rita Ora en Ed Sheeran kunnen binnenkort sanen  zoete muziek gaan maken.

Rita Ora en Ed Sheeran kunnen binnenkort sanen  zoete muziek gaan maken.

juni 22, 2016 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Rita Ora en Ed SheeranDe twee pop krachtpatsers die eerder waren vastgelopen met elkaar, terwijl Rita werd getekend bij Roc Nation label van Jay Z’s, maar showbizz bronnen zeggen dat het onwaarschijnlijk is dat een van de tracks het daglicht zal zien.

Na de noodlanding Roc Nation en verbinden Ed op nieuwe label Atlantic Records, kan een tweede gooi naar een duet worden op de kaarten.

“Ed was een van de kunstenaars Rita gewerkt met, terwijl nog steeds met Roc Nation,” een insider vertelde Daily Star krant van Groot-Brittannië.

“Niets van het materiaal zal waarschijnlijk worden uitgebracht, maar nu zijn ze beiden op de Atlantische Oceaan is er een goede kans dat ze kunnen opnieuw en opnieuw beginnen.

Rita was een van de eerste ondertekenaars Roc Nation, maar na het loslaten van haar mega succesvolle debuutalbum Ora in 2012, ze niet in geslaagd om een ander volledige plaat te maken. Voor het verlaten van het label dingen draaide lelijk, met muziek execs klaagt de 25-jarige voor het niet om de albums ze moest te produceren te leveren.

Rita heeft ook juridische stappen, beschuldigt haar voormalige bazen van het verliezen van de focus en het zetten van andere ondernemingen voor haar muzikale carrière.

Haar nieuwe deal met Atlantic werd afgerond op maandag (20Jun16), met de blonde ster delen van haar opwinding op haar toekomstperspectieven.

“Muziek is mijn eerste liefde en ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe nummers uitgebracht”, zei ze in een verklaring. “Ik ben dankbaar voor mijn nieuwe Atlantic Records familie voor al hun steun en aanmoediging. Het volgende hoofdstuk gaat worden ongelooflijk. ”

President van Atlantic Records UK Ben Cook voegde eraan toe dat de Black Widow zanger is een “is een zeldzaam talent en een echte wereldwijde ster”.