Openingsfeest bij OGER Rotterdam op a.s. vrijdag 7 september (met stijladvies van Fred van Leer)

september 4, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Modezaak OGER is op meerdere fronten in ontwikkeling. Kortgeleden hebben de zonen van Oger Lusink de dagelijkse leiding overgenomen van hun vader. In Amsterdam en Rotterdam openen begin september twee damescorners in de al bestaande vestigingen. In de store in Rotterdam vestigt zich Atelier Munro x OGER met een unieke, duurzame productiemethode. In oktober gebeurt dit ook in Antwerpen. Reden genoeg voor een feestje op vrijdag 7 september om 17:00 uur in de OGER Rotterdam store aan de Kruiskade 63-65. Topklanten zullen een hapje en drankje nuttigen en topstylist en TV-host Fred van Leer voorziet eenieder van stijladvies. Wees welkom!

Er waait een frisse wind door OGER. Brand director Sander Lusink en CEO Martijn Lusink openen dit najaar maar liefst vier nieuwe corners. OGER Donna – voor damesmode – maakt op donderdag 6 september haar intrede in de multibrand herenstore van OGER in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Een andere damescorner opent op vrijdag 7 september in de store in Rotterdam. Martijn Lusink: “We merken al langer dat er veel vraag is naar chique, kwalitatief hoogstaande womenswear. Nu OGER Donna is ondergebracht in de bestaande multibrand stores, kunnen we op dezelfde locaties zowel de modebewuste man als de vrouw bedienen.” In beide vrouwencorners zijn merken zoals Etro, Fabiana Filippi, Herno, Santoni en Barbara Bui te koop. Dit seizoen worden daar nog Hogan en Peserico aan toegevoegd.
Duurzame mode: pakken virtueel op maat gemaakt

Vorig jaar werd het customized label Atelier Munro x OGER gelanceerd in de Honthorststraat te Amsterdam. Nu mag Rotterdam kennismaken met dit revolutionaire concept. Atelier Muno x OGER is het nieuwste en meest dynamische maatwerkconcept ter wereld, waarbij de maten handmatig opgemeten worden en klanten hun eigen kleding kunnen ontwerpen op grote digitale schermen. Daarna wordt hun creatie direct naar de fabriek gestuurd. Alle items – pakken, shirts, dassen, jassen en sinds kort jeans, sneakers en klassieke schoenen – worden zo individueel op maat gemaakt. Uniek is dat een klant alles zelf kan samenstellen, van de voering tot knopen, revers, zakken en stitching. Ze krijgen ook kleuradvies wat het uitzoeken van de perfecte outfit makkelijker maakt. Een afspraak maken kan op de website of telefonisch bij Atelier Munro x OGER. Een Travelling Tailor komt desgewenst op kantoor langs. Sander Lusink: “De toekomst van menswear ligt in maatwerk omdat het een duurzame manier van produceren is. De stof wordt voor iedere klant op maat gesneden. Hierdoor blijven er weinig stukken stof en geen voorraden over. Bovendien draag je iets persoonlijks dat perfect zit. Feitelijk is elke klant zijn eigen ontwerper.”