NIEUWE BEVESTIGINGEN VOOR DOWN THE RABBIT HOLE

januari 16, 2018 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

ANDERSON .PAAK & THE FREE NATIONALS FEVER RAY, LEON BRIDGES, MGMT, ST. VINCENT EN MEER

Van 29 juni t/m 1 juli 2018 vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats in de
Groene Heuvels bij Beuningen. Deze minivakantie aan het peilloos diepe meer van het festivalterrein biedt drie centrale muziekpodia en talloze veldjes die elk hun eigen universum vormen. En daar valt veel te beleven en ontdekken: van dans, kunst, performance en lekker eten tot de meest onverwachte feestjes en ontmoetingen. Vandaag worden 18 nieuwe acts bekendgemaakt:
ANDERSON .PAAK & THE FREE NATIONALS: Rapper, zanger, drummer en producer Anderson .Paak duikt voor zijn wereldwijze lyrics diep in zijn bewogen leven, maar zit tegenwoordig meer in de flow dan de hustle.
FEVER RAY: Karin Dreijer van The Knife is terug als Fever Ray. Met waanzinnig gestylde shows en experimentele electro, maar dan met een duidelijk randje nieuwe-menselijkheid.
LEON BRIDGES: Deze veelzijdige Amerikaan is het levende bewijs dat Texas wel degelijk soul heeft, in dezelfde groove als Chess, Decca en Stax Records.
MGMT: Welkom in de psychedelische wereld van MGMT. Het electropopduo komt niet met lege handen naar Beuningen, want de nieuwe plaat Little Dark Age is eindelijk af.
ST. VINCENT: St. Vincent leunt momenteel meer op geoliede electropop dan alt.rock, maar dat doet niets af aan de rauwe openhartigheid waarmee ze haar boodschap de wereld inslingert.

CURTIS HARDING: Curtis Harding mixt rhythm & blues, rock, psychfunk en Southern retrosoul tot een high-end groovecocktail, die live het allerbest te genieten is.
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG: De Jeugd van Tegenwoordig is niet alleen de ideale openeningsact voor Hotot, maar komt ook hard met een kick-ass extra verrassing.
FIRST AID KIT: Deze Zweedse zusters zijn perfect in harmonie, wat hun tweestemmig gezongen indiefolk en countrypop een glimmend gouden glans geeft.
JUNGLE: Slicke, superdiscobreaking soul van een veelkoppige Brits collectief dat live nooit teleurstelt.
THE BREEDERS: Op het nieuwe album All Nerve krijgt de gouden grungepop van The Breeders een extra impuls van het hervonden speelplezier van vier bonafide rockhelden.
TOM MISCH: Deze Britse singer/songwriter/producer blendt nu-soul, pop, funk, disco en jazz met huisgebrouwen boombapbeats en krakers van samples van de bodem van het krat.
WENDE: Wende Snijders’ laatste show MENS heeft duidelijke elektronische invloeden die harmonieus samengaan met haar andere sterktes: loepzuiver zingen en onherroepelijk ontroeren.
Daarnaast worden vandaag ook aangekondigd: I-F, Joe Goddard (live), KOKOKO!, Moses Sumney, Muyayo Rif en Palmbomen II.
Eerder werd al bekend dat ondermeer Queens of the Stone Age, Nick Cave and the Bad Seeds, David Byrne, Fink, Franz Ferdinand, Nils Frahm, Odesza en Sampha naar Down The Rabbit Hole komen. Kijk voor het volledige programma tot nu toe op www.downtherabbithole.nl. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.

KAARTVERKOOP
Kaarten voor Down The Rabbit Hole zijn via Ticketmaster verkrijgbaar.

Tickets kosten €149,- (excl. €10,- servicekosten) en geven toegang tot het volledige festival, een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar treinstation Wijchen. Het is mogelijk reguliere tickets in drie termijnen te betalen.
Parkeertickets (€15,- incl. servicekosten) en Camper Camping tickets (€79,- incl. servicekosten) zijn ook via Ticketmaster verkrijgbaar. Dit jaar zijn ook Camper Camping plekken beschikbaar met elektriciteitsaansluiting; tickets hiervoor kosten €149,- (incl. servicekosten).
Kijk voor gedetailleerde ticketinformatie op www.downtherabbithole.nl

——
DOWN THE RABBIT HOLE 2018
Vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli 2018
De Groene Heuvels, Beuningen
www.downtherabbithole.nl
FESTIVALTICKETS:
Regulier festivalticket: €149,- (excl. €10,- servicekosten)
Parkeerticket: €15,- (incl. servicekosten) in de vvk. Ter plekke: €25,-
Camper Camping-ticket met elektriciteit: €149,- (incl. servicekosten)
Camper Camping-ticket: €69,- (incl. servicekosten)
Rabbit Resort: een overzicht van de aanvullende overnachtingsmogelijkheden: www.rabbitresort.nl
Kaartverkoop Down The Rabbit Hole via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60cpm)

DOWN THE RABBIT HOLE 2018 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:
HEINEKEN | COCA-COLA | NPO 3FM | VPRO | 3VOOR12 | SUBBACULTCHA | VICELAND