Mila Kunis

Mila Kunis zweert sociale media af om extra contractonderhandelingen te vermijden

juli 31, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Actrice Mila Kunis heeft besloten zich nooit aan te melden voor een account op de sociale media omdat ze niet contractueel verplicht wil worden om promotieberichten over nieuwe projecten te delen.

De ster Bad Moms, die bekend staat om het bewaken van de privacy van haar familie, is een van de weinige beroemdheden die geen persoonlijk profiel op Facebook, Instagram of Twitter heeft, maar ze geeft toe dat ze aanvankelijk niet bereid was om haar eigen pagina op te zetten omdat ze simpelweg de trend een beetje te laat ingehaald.

“Ikzelf onderschrijf het niet”, vertelde ze Today. “Er zijn zoveel redenen, ik denk dat het kwam omdat a) Ik was te laat om het spel te beginnen, en dus moet ik onder een rots hebben geslapen toen alles ontplofte, en toen dacht ik ‘Oh oké. ‘”

Ze was echter nog meer uit op het idee om sociale media voor zichzelf te gebruiken nadat film- en tv-studiomedewerkers promotionele posts gingen opnemen in arbeidscontracten.

“En dan, de waarheid is, het maakt nu deel uit van je contract,” aldus Mila, “dus als je een acteur bent of wat dan ook in deze industrie, zijn ze (studiokoppen) als, ‘Nou, je moet dit veel posten berichten en doe dit met heel veel blah blah blah blah blah … ‘en zo is het, een hele addendum bij een contract dat ik dacht:’ Ugh! Vergeet het maar, ik wil niet onderhandelen ‘, en dus was ik net als: ‘Ik wil niet op sociale media zijn’, dus het is gewoon niet voor debat. ‘

Hoewel fans Mila’s profiel niet online zullen vinden, betekent dit niet dat ze de posts van anderen niet controleert, waarschijnlijk via de accounts van haar man Ashton Kutcher.

“Ik kijk – begrijp me niet verkeerd, het gaat erom dat ik kijk!” de moeder van de twee lachte.

Mila is momenteel bezig met het promoten van haar nieuwe actiekomedie, The Spy die Dump Me, de rondjes op de ouderwetse manier doet, met meerdere tv-, radio- en podcastinterviews in de afgelopen weken.