Meryl Streep

Meryl Streep wenste dat ze wat langer had kunnen blijven voor Mamma Mia! reunie.

juli 25, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Meryl Streep was zeer verheugd om zich bij de cast van Mamma Mia te voegen! terwijl ze de zwanenzang van haar personage ABBA verfilmde voor het vervolg.

De Oscar-winnaar was in eerste instantie terughoudend om in de film te verschijnen toen haar werd gevraagd haar Donna Sheridan-personage opnieuw te spelen voor een cruciale scène – maar toen las ze het script.

Producer Judy Craymer onthult dat ze vond dat ze Meryl moest benaderen voordat de plannen voor het vervolg serieus begonnen te worden, omdat ze zo’n ‘groot deel’ van de Mamma Mia was! franchise.

“Haar prestaties en ambities voor de laatste film vormden een belangrijk onderdeel van het succes van de laatste film”, vertelt ze aan Deadline. “Dus er zou nooit een stap vooruit zijn zonder een gesprek met haar.

“In de loop van de jaren zou ze de vreemde reactie krijgen door te zeggen: ‘Weet je, we hebben misschien iets, misschien niet’, en ze zou nooit echt zeggen: ‘Ja, ik spring erin’, totdat ze het wist was een goed script en dat was iets dat zich niet op de juiste manier had ontwikkeld. ”

Craymer voegt eraan toe: “Ze hield van het idee van prequel omdat ze dol was op het idee om de jongeren opnieuw te bezoeken, maar Meryl Streep doet geen vervolg. Ze heeft dat nooit tegen ons gezegd, maar ze wilde er deel van uitmaken zonder het grootste deel te zijn Om eerlijk te zijn zei ze: ‘Ik ga geen negen liedjes zingen, rennen over de heuveltop, doe mijn Sound of Music-moment, ik heb het gedaan, maar ik ben dol op Mamma Mia en heb een grote genegenheid. ervoor’.”

Meryl stemde erin toe terug te keren voor het vervolg en zingt ABBA My Love, My Life tijdens de emotionele climax van de film.

“Toen ze op de set aankwam, waren we allemaal net terug van vakantie en iedereen had een geweldige tijd en ze dacht ‘ik wou dat ik hier vaker was geweest’,” voegt de producer eraan toe. “Maar ze was daar en we waren allemaal samen voor een paar dagen, en het was leuk, laten we eerlijk zijn.

‘Ze had als extraatjes voor haar liedje Cher, Pierce (Brosnan) en Colin (Firth) en ze hadden allemaal hetzelfde contract ondertekend:’ Als Meryl erin zit, zit ik erin! ‘

“Ik weet niet zeker of ze zich realiseerde dat Cher zou eindigen als haar moeder (in de film) .Dat is de soort gekke Mamma Mia! -realiteit. Toen we het script voor het eerst aan Meryl lieten zien, denk ik dat er een moment was waarop Meryl zei , ‘Speel ik ook mijn moeder?’ “