Madonna viert 60e verjaardag met fondsenwerving in Malawi

Madonna viert 60e verjaardag met fondsenwerving in Malawi

juli 31, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Madonna viert haar 60e verjaardag met een fondsenwerving voor wezen en kinderen in Malawi.

De zangeres vertelt The Associated Press dat ze samenwerkt met Facebook voor de fondsenwerving, die loopt van maandag tot en met 31 augustus. Fans kunnen direct doneren aan Madonna’s Facebook-pagina of hun eigen fondsenwerving starten op de sociale-mediasite om geld in te zamelen voor de campagne van de zanger.

De opbrengst zal haar Stichting Raising Malawi ten goede komen en het wereldwijde betaalbedrijf Ripple zei dat het alle donaties zou evenaren.

Madonna woont de 11e jaarlijkse Billboard Women in Music-onderscheiding bij op Pier 36 op 9 december 2016 in New York.

Madonna wordt 60 op 16 augustus.

“Ik heb een niet-aflatende toewijding om kwetsbare kinderen een liefdevol gezin te bieden. Voor mijn verjaardag kan ik geen beter geschenk bedenken dan mijn wereldwijde familie te verbinden met dit prachtige land en de kinderen die onze hulp het meest nodig hebben, ‘zei Madonna. “Elke dollar die wordt opgehaald, gaat rechtstreeks naar maaltijden, scholen, uniformen en gezondheidszorg. Ik wil samenkomen met mijn vrienden, fans en supporters om het leven van Malawische kinderen te veranderen en hen laten weten dat ze worden opgevoed, beschermd en geliefd.

Madonna, die vier kinderen uit Malawi adopteerde, richtte in 2006 Raising Malawi op om de armoede en ontberingen te bestrijden die Malawi’s wezen en kwetsbare kinderen doorstaan. Ze lanceerde vorig jaar een kindervleugel in een ziekenhuis in Malawi.