Londoners die een relatie hebben doen er het langst over om ‘I LOVE YOU te zeggen’, blijkt uit onderzoek

september 10, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Om te zeggen ‘Ik hou van jou’, of niet om te zeggen ‘Ik hou van jou’ – dat was de vraag

Weten wanneer de timing het recht heeft om je eerste liefdesverklaring af te leggen in een relatie kan een uiterst cruciale beslissing zijn.

Wacht je tot de ander eerst zegt: “Ik hou van jou”, of ga je ervoor dat alle geweren vlammend worden zodra je dat voelt?

Hoewel mensen van mening kunnen verschillen over wanneer je je ware gevoelens zou moeten bekendmaken, is uit een recente studie gebleken dat Londenaren het meest waarschijnlijk het langst wachten bij iedereen in het VK.

Onderzoek uitgevoerd door eharmony heeft aangetoond dat mensen die in Londen wonen gemiddeld 194 dagen, meer dan zes maanden, nemen om hun liefde te bekennen.

Aan de andere kant, nemen degenen die in het oosten van Engeland wonen een veel kortere tijd in beslag om de persoon te vertellen dat ze er zijn, dat ze van hen houden, gemiddeld 106 dagen.

Naar de mening van psycholoog Emma Kenny kan het competitieve en snelle karakter van de moderne, digitale datingscène mensen ervan weerhouden hun liefde in een vroeg stadium van een relatie te onthullen.

“Hoewel het hebben van een groter aantal opties en manieren om een ​​partner te vinden een positief iets kan zijn, betekent dit ook dat de datingscène van tegenwoordig steeds competitiever wordt”, zegt ze.

“Singles worden geconfronteerd met een ‘paradox of choice’, uitgebreid met online en app-dating.

“Dit kan betekenen dat mensen bang zijn om het risico te nemen en te zeggen ‘ik hou van jou’ uit angst dat te vroeg optreden en te sterk komen een averechts effect kan hebben en een partner kan verjagen, in plaats van de relatie te versterken. ‘

De studie onderzocht ook hoe lang het duurt voordat de Britten in het algemeen zeggen: “Ik hou van jou”, en onthullen dat de gemiddelde Brit nu 25 dagen langer nodig heeft om hun liefde te bekennen dan in 2014.

Love Island 2018: Josh en Kaz biechten hun liefde op.
Tegenwoordig zullen mensen in het VK waarschijnlijk 137 dagen of vierenhalve maand nodig hebben om hun liefde aan een partner te laten zien, in vergelijking met 112 dagen slechts vier jaar geleden.

De studie werd uitgevoerd met een steekproef van 2.000 volwassenen in 2018 en 2.007 volwassenen in 2014.

Dit is het aantal dagen dat mensen in verschillende delen van het VK nodig hebben om te zeggen ‘Ik hou van jou’:
Londen: 194
Wales: 163
Noord-Oost: 162
East Midlands: 139
Yorkshire en Humberside: 138
Schotland: 127
Zuid-Oost: 123
Noord West: 123
West Midlands: 123
Zuidwesten: 114
Het onderzoek toonde ook aan dat Britten waarschijnlijk gedurende hun hele leven “Ik hou van jou” zullen zeggen tegen drie romantische partners.