LENNY KRAVITZ KONDIGT EUROPESE TOURNEE AAN

januari 22, 2018 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Superster Lenny Kravitz heeft zojuist zijn komende Europese zomertournee ‘Raise Vibration Tour 2018’ aangekondigd. Op zondag 24 juni geeft hij een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start op donderdag 25 januari om 10.00 uur.
Lenny Kravitz wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande hedendaagse rockmuzikanten die in de loop van zijn 20-jarige muzikale carrière genre, stijl, ras en klasse heeft overtroffen.
Geïnspireerd door soul, rock en funk invloeden uit de jaren 60 en 70, heeft de schrijver, producer en multi-instrumentalist maar liefst 4 opeenvolgende Grammy Awards gewonnen en tevens een record gevestigd voor de meeste overwinningen in de Grammy categorie ‘Best Male Rock Vocal Performance’.
Kravitz heeft veel samengewerkt met grote artiesten als Guns N’ Roses, Mick Jagger, Madonna en Michael Jackson en talloze hits op zijn naam staan, onder andere ‘Let Love Rule’, ‘Are You Gonna Go My Way’, ‘Always On The Run’, ‘American Woman’ en nog veel meer.
Naast zijn tien studioalbums, waar wereldwijd meer dan 38 miljoen exemplaren van zijn verkocht, is de multidimensionale artiest ook thuis in de filmwereld met de rol van Cinna in de kaskrakers ‘The Hunger Games’ en ‘The Hunger Games: Catching Fire’. Kravitz is ook te zien in de veelgeprezen films ‘Precious’ (2009) en ‘The Butler’ (2013).

Het laatste optreden van Lenny Kravitz in Nederland was in 2015 op Concert At Sea. Zijn laatste concert was op 19 november 2014, eveneens in de Ziggo Dome.

Naast de Raise Vibration Tour bereidt Kravitz zich ook voor op de aankondiging van nieuwe muziek die in het voorjaar van 2018 zal uitkomen.

Radio Veronica presents
Lenny Kravitz – Raise Vibration Tour 2018
Zondag 24 juni | Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 45, € 55, € 59 en € 79 (excl. serviceksoten)
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/lennykravitz.
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande donderdag om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).