LADY ANTEBELLUM IN OKTOBER MET YOU LOOK GOOD WORLD TOUR NAAR AMSTERDAM

Op zondag 1 oktober komt Lady Antebellum naar AFAS Live in Amsterdam voor een concert in het kader van hun You Look Good World Tour. Het is de eerste keer dat de countryband uit Nashville optreedt in Nederland. De voorverkoop voor dit concert begint vrijdag 10 maart om 10 uur.
Lady Antebellum brak in 2010 in Nederland door met de monsterhit Need You Now. Het was de eerste en meest succesvolle single van het gelijknamige album dat op nummer 4 binnenkwam in de GFK album charts en maar liefst 34 weken in die charts bleef staan.
Wereldwijd verkocht Lady Antebellum meer dan 18 miljoen albums. In hun carriere wonnen ze naast 7 Grammy Awards en verschillende Billboard Music Awards, People’s Choice Awards en Teen Choice Awards, ook drie opeenvolgende jaren de ACM en CMA “Vocal Group of the Year” award.

Op 9 juni komt het nieuwe album Heart Break uit, waarvan You Look Good de eerste single is.
Na een korte break om hun soloprojecten de ruimte te geven, hebben Charles Kelley, Hillary Scott and Dave Haywood besloten weer samen als lady Antebellum op tour te gaan.
Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar

Lady Antebellum – You Look Good World Tour
Zondag 1 oktober 2017 | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang 20:00 | Entree: vanaf €49,- (excl sk)
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/ladyantebellum
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 10 maart om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).