Justin Bieber en Hailey Baldwin

Justin Bieber en Hailey Baldwin wakkeren huwelijksgeruchten aan door een bezoek aan het gerechtsgebouw

september 14, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Justin Bieber en zijn modelverloofde Hailey Baldwin hebben geruchten aangewakkerd dat ze man en vrouw zijn nadat het paar op donderdag (13 september 2018) een bezoek bracht aan het gerechtsgebouw voor een  huwelijksvergunning in New York City.

De geliefde sterren raakten verloofd in juli (2018) en nu lijkt het erop dat ze misschien een formele bruiloft hebben overgeslagen en geloften achter gesloten deuren hebben uitgewisseld.

TMZ heeft foto’s gekregen van het paar dat het Marriage Bureau op het kantoor van de gemeentesecretaris in de Big Apple bezoekt en ooggetuigen hebben opgemerkt dat Bieber en zijn ‘bruid’ verschillende hints hebben laten vallen tijdens hun bezoek.

“Ik kan niet wachten om met je te trouwen, schat,” schenen de toeschouwers te horen terwijl hij tranen in zijn ogen had,.

De 24-jarige Canadese popster zou ook met een gerechtsambtenaar hebben gepraat en tegen de regeringsvertegenwoordiger hebben gezegd: ‘Bedankt dat je stil hebt gehouden.

Een andere ooggetuige vertelde dat ze het paar hadden gehoord dat ze van plan was het land uit te gaan, wijzend op een mogelijke last-minute huwelijksreis.

Hailey en Justin verloofden zich deze zomer tijdens een romantische vakantie naar de Bahama’s en bevestigden het opwindende nieuws twee dagen later op Instagram.

“Ik wacht een tijdje om iets te zeggen maar nieuws gaat snel, luister het is duidelijk en eenvoudig. Hailey. Ik ben zoooo verliefd op alles om je heen!”  schrijft Justin naar zijn volgers.

Het huwelijksaanzoek aan het 21-jarige model kwam slechts twee maanden nadat zij hun 2015 romance nieuw leven ingeblazen.

In een recent interview met het Stellar-magazine in Australië gaf Hailey toe dat ze “niet opgewonden” was over haar huwelijk, maar ze deelde geen details.