INK Hotel Amsterdam

INK hotel wordt Pink Hotel tijdens Gay Pride

juli 20, 2018 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Voor het derde jaar op rij kleurt INK Hotel Amsterdam tien dagen lang roze. Op donderdag 26 juli 2018 opent PINK Hotel de deuren, vlak voor de start van Pride Amsterdam. Het hotel trapt af met het openingsfeest ‘PINK Hotel – Wild & Free’.

INK hotel wordt Pink Hotel tijdens Gay Pride
INK Hotel Amsterdam steunt Pride Amsterdam door tien dagen lang als PINK Hotel support te geven aan de LHBTQ-community. Vanuit de gedachte ‘We’re all pink on the inside’ zet PINK Hotel een programma neer dat voor iedereen toegankelijk is.

Daarnaast zet het hotel zich in voor de strijd tegen aids als partner van de AmsterdamDiner Foundationdoor op verschillende manier geld in te zamelen, middels het hotel zelf en via haar gasten.

Activiteiten Ink Hotel
Donderdag 26 juli verandert het hotel aan de Nieuwezijds Voorburgwal in hartje Amsterdam in een roze jungle tijdens het openingsfeest Pink Hotel – Wild & Free. Een avond gevuld met muziek van dj’s Valentijn de Hingh, Michael Armand Kocken en Donagrandi.

Meer INK Hotel
Milkshake festival zorgt voor roze milkshakes en bij elke bestelling maken gasten kans op – de inmiddels uitverkochte – weekendkaarten voor het festival dat plaatsvindt op 28 en 29 juli. Tien dagen lang is er speciaal voor de gelegenheid een pink room, een pink cocktail en een aangepast pink Chef’s Menu in restaurant Pressroom. Met op zondag 29 juli een roze editie van de Bottomless Brunch met onbeperkt roze bubbels. Klik hier voor de gehele programmering.

Over INK Hotel
INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel is een luxury boutique hotel en dankt haar naam aan de geschiedenis van het gebouw waarin vroeger de Nederlandse krant ‘De Tijd’ was gehuisvest. De 3 thema’s: ‘Stories, INK & Time (krant ‘De Tijd’)’ spelen de hoofdrol bij INK Hotel Amsterdam. Dit komt terug in het interieur, het personeel en de diverse faciliteiten.