Iggy Azalea dumpt gear ex-verloofde in haar oprit na splitsing aankondiging

Iggy Azalea dumpt gear ex-verloofde in haar oprit na splitsing aankondiging

juni 22, 2016 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Iggy AzaleaIggy AzaleaIggy Azalea lijkt te verspillen geen tijd in het dwingen van ex-verloofde Nick Young uit haar leven – zijn bezittingen werden op maandag (20Jun16) op de oprit van haar huis gezien.

De Black Widow rapper kondigde split van het echtpaar op Instagram op zondag (19Jun16), onthullen ze had grote vertrouwen problemen met de basketbalster nadat hij was betrapt op camera opscheppen over zijn seksuele prestaties achter de rug van zijn verloofde.

En Iggy is erop gebrand om alle sporen van Nick uit haar leven te verwijderen, het dumpen van zijn meubels en herinneringen buiten het huis dat ze deelden in Los Angeles.

De items tafels en kunstwerken. Iggy had ook de vintage 1962 Chevy Impala ze begaafd Young voor Kerstmis in 2014 weggesleept.

De 26-jarige Fancy hitmaker ging het publiek met de break-up, vertelt Instagram volgelingen: “Helaas, hoewel ik hou van Nick en hebben geprobeerd en geprobeerd om mijn vertrouwen weer op te bouwen in hem – het is duidelijk geworden in de laatste paar weken dat ik niet in staat ben is. ”

Ze ging naar wens haar inmiddels ex “the best”, toe te voegen: “Het is nooit gemakkelijk om manieren met de persoon die je je hele toekomst met de geplande deel, maar futures kan worden herschreven en vanaf vandaag mijn is een lege pagina.”

Nick, 31, later bevestigde het nieuws door tweeten, “Single”.

Het echtpaar begon om romantiek problemen ondervinden maart (16), wanneer de video van Young naar verluidt de toelating tot vreemdgaan op zijn verloofde, in het geheim opgenomen door zijn Los Angeles Lakers teamgenoot D’Angelo Russell, werd online gelekt.

Ondanks het drama, Azalea drong zij en jong waren “goede” dagen later, maar ze duidelijk gemaakt dat een geplande huwelijk was niet meer definitief. Het stel verloofde zich een jaar geleden (Jun15).