Shenmue

Heruitgave van Shenmue I & II door de voetstappen van Ryo Hazuki te volgen in Dobuita Street

juli 25, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Shenmue I & II krijgen op 21 augustus een langverwachte heruitgave en om de aankondiging afgelopen april te vieren, verraste SEGA twee Shenmue-superfans met een reis naar Yokosuka in Japan, zodat ze een van de meest iconische locaties van de game konden ervaren in echte leven. Volg YouTuber Adam Koralik en de bekroonde komiek Imran Yusuf tijdens hun reis met onderstaande video.

Van gemakswinkels tot verkoopautomaten, de open wereld van Shenmue lijkt nog steeds op de levendige en levendige locaties op de echte wereld, en de zeer getrouwe weergave van Dobuita Street dompelde meer dan een miljoen spelers onder in Ryo’s zoektocht om zijn vader te wreken. Tot op de dag van vandaag bezoeken tientallen Shenmue-fans zoals Adam en Imran elk jaar Dobuita Street om de voetsporen van Ryo Hazuki te achterhalen. Ze herinneren aan hun liefde voor Shenmue en hoe ze het vonden om de spellen voor het eerst te spelen.

Op 21 augustus zal een nieuwe generatie spelers ook Ryo’s reis van vergelding op pc kunnen volgen, PS4 en Xbox One en Shenmue I & II is beschikbaar om nu digitaal en fysiek vooraf te bestellen. Ga voor de laatste informatie over Shenmue I & II naar: https://shenmue.sega.com