GASTEN NAJIB EN JANDINO ONTHULD

Gisteravond heeft Jandino in RTL Late Night een aantal gasten onthuld die gaan optreden tijdens de eerste editie van Comedy & Concert. Onder meer Gerard Joling, Broederliefde en Roué Verveer zijn van de partij op 1 juli in De Kuip.
Ook Sevn Alias, Edsilia Rombley en Rolf Sanchez zijn aan de line-up toegevoegd. Verder is de komst van r&b groepen Re-Play en Dignity bevestigd.

Comedy & Concert presenteert op zaterdag 1 juli 2017 Najib en Jandino Live in De Kuip. Twee van ’s lands grootste comedians treden op in het meest iconische stadion van Nederland, omlijst door een muzikaal programma. Comedy & Concert wordt daarmee de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer.

Comedy & Concert is een samenwerking van Het Huis Van Asporaat, Jamhali, Par-T en MOJO. De combinatie van Comedy & Concert is letterlijk het samenbrengen van verschillende werelden.

Comedy & Concert presenteert
NAJIB EN JANDINO LIVE IN DE KUIP
Zaterdag 1 juli | De Kuip, Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: vanaf €29 (excl. servicekosten)
Meer info over dit evement vind je op: www.comedyenconcert.nl.
Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).