De bazen van Warner Bros. hebben gezegd dat Henry Cavill is afgetreden als Superman

De bazen van Warner Bros . hebben gezegd dat Henry Cavill is afgetreden als Superman

september 13, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

De bazen van Warner Bros. hebben gezegd dat Henry Cavill is afgetreden als Superman, ze dringen er opaan dat dat hun relatie met de acteur “ongewijzigd” blijft.

De Man of Steel-acteur heeft de superheld in drie films gespeeld, waaronder Man of Steel en Justice League, maar de bronnen van The Hollywood Reporter beweren dat hij de cape ophangt en hij en de studio uitelkaar gaan. Na onderhandelingen rond cameo in de Shazam van 2019! viel de werk relatie uiteen als gevolg van een planningsconflict.

Er werd ook gesuggereerd dat de acteur wilde weglopen van de superheldenrol, omdat studio-executives nu gefocust zijn op een Supergirl-oorsprongfilm, die een veel jongere Superman zal bevatten.

Bronnen onthulden ook dat een onafhankelijke follow-up van 2013 Man of Steel nog niet in ontwikkeling zal zijn en Cavill kan niet wachten tot camera’s gaan rollen.

“Superman lijkt op James Bond en na een bepaalde run moet je naar nieuwe acteurs kijken”, vertelt een bron aan de publicatie.

Studiobazen zeggen dat er geen beslissingen zijn genomen over het vervangen van Cavill of zijn rol in mogelijke toekomstige films.

“Hoewel er geen beslissingen zijn genomen over eventuele aankomende Superman-films, hebben we altijd veel respect gehad voor en een geweldige relatie met Henry Cavill, en dat blijft ongewijzigd”, vertelt een woordvoerder van Warner Bros. aan Just Jared.

Cavill moet nog commentaar geven op de rapporten over de toekomst van Superman.

Ondertussen suggereren geruchten ook dat Ben Affleck, die momenteel in afwachting is van alcoholmisbruik, niet zal terugkeren als Superman’s DC Comics sidekick, Batman, in een stand-alone film, getiteld The Batman.

Affleck, die de Caped Crusader speelde in Batman v Superman: Dawn of Justice and Justice League, was in eerste instantie gevraagd om de film en de ster te regisseren.