CONTINENTAL OFFICIAL PARTNER TOUR DE FRANCE

juli 2, 2018 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Bandenfabrikant Continental is vanaf heden official partner van de Tour de France. Het partnerschap loopt voor een periode van 5 jaar. Onderdeel van de sponsordeal is dat een aantal World Tour Teams en alle officiële voertuigen in de Tourkaravaan gaan rijden op banden van Continental.

Tour de France
Continental gaat zich samen met de A.S.O inzetten voor meer veiligheid tijdens ’s werelds grootste wielerronde. Dat doen ze onder andere door zichtbaar te zijn in de karavaan en activaties bij de start en finish van alle etappes. Hier kunnen fans middels games kennismaken met het thema ‘veiligheid’. Ook is de Continental-brigade rondom het parcours actief om alle weggebruikers op drukke en belangrijke punten te attenderen.

Veiligheid
Veiligheid is al langer een speerpunt voor Continental. Zo werd er recent in Duitsland een samenwerking met Vodafone gesloten, om het gebruik van mobiele telefoons in auto’s in kaart te brengen. De Tour is volgens de bandenfabrikant de ultieme gelegenheid om extra aandacht te vragen voor veiligheid in het verkeer.

Begrip
In Nederland zorgt Continental Banden Groep voor het uitdragen van de boodschap. Emérence van Daalen-Bruin (Manager Marketing, Continental Banden Groep): “Er is steeds minder begrip tussen weggebruikers. Terwijl we juist samen kunnen zorgen voor een veilige weg. Wij starten een campagne om hier de komende jaren verbetering in aan te brengen. Want veiligheid is voor iedereen van belang. En iedereen zijn rol kent, tijdens de Tour en bij de reizende karavaan. Dus let op elkaar, op de weg en heb begrip. Want de beste grip? Dat is begrip. En dat is geen overbodige boodschap in ons drukke fietslandje”.

Voor meer informatie ga naar: https://continentaltourdefrance.nl

Als VIP naar de finale op de Champs-Élysées
Vanaf 27 juni start vanuit Continental Banden Groep in Nederland een campagne rondom het partnership. Consumenten krijgen de kans om tijdens de Tour de France naar de finish in Parijs te gaan. Er worden 2×2 VIP arrangementen verloot naar de finale op de Champs-Élysées.