COMEDIAN JIMMY CARR IN 2018 MET VIER BEST-OF SHOWS NAAR NEDERLAND

januari 12, 2018 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

De populaire Britse comedian Jimmy Carr komt eind 2018 terug naar Nederland voor een serie voorstellingen in Rotterdam, Tilburg, Amsterdam en Groningen. De shows zijn onderdeel van zijn uitgebreide Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits Worldtour. Tickets voor deze shows zijn vanaf vrijdag 8 december om 15:00 uur te koop.
Voor deze speciale tour verzamelde Jimmy Carr de beste grappen uit zijn 15-jarige carrière en schreef hij splinternieuw materiaal, wat resulteert in de geweldige Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits Worldtour. Een hilarische voorstelling vol oneliners, grove grappen en scherpe publieksparticipatie in sneltreinvaart, zoals we die van Jimmy Carr kennen.
Jimmy Carr heeft nogal wat materiaal om uit te putten. Hij is nu al 15 jaar onophoudelijk over de wereld aan het optreden. In die tijd deed hij 9 wereldtours, speelde hij meer dan 2000 shows voor dik 2 miljoen mensen op 4 verschillende continenten. In 2014 en 2016 verkocht hij al verschillende shows in ons land uit. Jimmy Carr won de British Comedy Award voor ‘Best Live Stand-up Tour’ en werd genomineerd voor de Perrier Award.
Daarnaast is Jimmy Carr veelvuldig in de media. Zo is hij te zien in shows als Your Face Or Mine, QI, 8 Out Of 10 Cats, Have I Got News For You en de Graham Norton Show. Ook was Jimmy Carr een van de comedians tijdens de Comedy Central Roast Of Rob Lowe en won hij de prestigieuze Roast Battle gepresenteerd door Jeff Ross. Zijn vorige show Funny Business is te zien op Netlfix.
Deze jarenlange ervaring neemt hij mee naar het podium. Jimmy Carr brengt een fantastische show met de beste oude en nieuwe grappen uit zijn carrière, en schuwt het niet om hecklers uit de zaal ongenadig komisch op hun plaats te zetten, allemaal met zijn unieke droge voordracht.
“A comedy hero for our times” – The Guardian
“Jimmy Carr is a world-class comedian” – The Independent

Jimmy Carr – Best Of, Ultimate, Gold, Greatest Hits Worldtour
Zondag 28 oktober 2018 | Nieuwe Luxor, Rotterdam
Zaterdag 17 november 2018 | 013, Tilburg
Zondag 18 november 2018 | Oosterpoort, Groningen (tickets via: http://www.de-oosterpoort.nl/)
Vrijdag 23 november 2018 | Carré, Amsterdam

Aanvang: 19:00 uur | Entree: v.a. €29 (exclusief servicekosten)
Meer info over deze shows vind je op: www.mojo.nl/jimmycarr
De kaartverkoop voor deze shows start vrijdag 8 december om 15.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).