BMW Financial Services gaat samenwerken met KNMV

BMW Financial Services gaat de samenwerking aan met de gerenommeerde vereniging voor motorrijders, de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV). Vanaf 23 februari kunnen motorrijders privé een BMW motorfiets leasen met KNMV Private Motorlease vanaf € 199,- per maand. Op de Motorbeurs Utrecht wordt de samenwerking gepresenteerd.

Mobiliteitsbehoefte van de toekomst
De samenwerking tussen KNMV en BMW Financial Services is ontstaan vanuit een gedeelde visie op de toekomst van motorfietsen in ons land.

“Wij denken dat de motorfiets een grote rol zal spelen in de mobiliteitsbehoefte van de toekomst, bijvoorbeeld als inzet van een mobiliteitsbudget”, licht Stijn Verharen, Manager Sales bij BMW Financial Services toe. “Om motorrijden als mobiliteitsoplossing te stimuleren, hebben wij de handen ineengeslagen met de KNMV om een premium product neer te zetten. Onze gezamenlijke doelstelling is om onze klanten te ontzorgen door ze een compleet product aan te bieden en ze veilig de weg op te laten gaan. Tegelijkertijd profiteren ze van de voordelen van een gerenommeerde vereniging als de KNMV.”

“We bieden een prachtig totaalpakket aan, waarbij motorrijders niet alleen goed verzorgd maar dankzij onze voortgezette rijopleiding ook veilig op pad kunnen”, aldus Patrice Assendelft, directeur van de KNMV.

KNMV Private Motorlease aanbod
In het aanbod is elk segment van BMW Motorrad opgenomen in de vorm van de
BMW R 1200 GS, BMW F 800 GS, BMW S 1000 XR, BMW R nineT Scrambler, BMW G 310 R en BMW C 650 GT maxi-scooter. Ook originele BMW Motorrad kleding en accessoires kunnen worden toegevoegd.

Inbegrepen in het KNMV Private Motorlease aanbod zit ook een KNMV lidmaatschap en deelname aan een VRO Risico Training van de KNMV. Deze training is gericht op het verhogen van de veiligheid van de berijder en zijn omgeving en heeft onlangs als eerste opleiding de European Training Quality Label ontvangen.

Motorbeurs Utrecht
De Motorbeurs Utrecht wordt van 23 tot en met 26 februari georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de KNMV-stand in hal 8 kunnen motorrijders kennismaken met de voordelen van KNMV Private Motorlease.