League of Legends

Beleef de League of Legends finale live op groot scherm bij Kinepolis

juli 26, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Beleef de League of Legends finale live op groot scherm bij Kinepolis: een unieke gaming experience in de bioscoop

‘The game is on’ op 9 september. Kijk je ogen uit in een aantal Kinepolis bioscopen tijdens de League of Legends EU Summer Finals. Je volgt de wedstrijd in Madrid LIVE op het grote scherm, vanuit de meest comfortabele stoelen. Ook krijg je exclusieve toegang tot een speciaal voor dit event gecreëerde game-area in de bioscoop.
Speciaal voor haar bezoekers, League of Legends-fans en andere geïnteresseerden brengt Kinepolis de spectaculaire live vertoning van League of Legends EU Summer Finals 2018 op 9 september naar het grote scherm. Met haarscherp beeld en het allerbeste geluid beleef je de populaire online game alsof je er middenin zit! Om het unieke League of Legends-event goed onder de aandacht te brengen heeft Kinepolis de handen ineengeslagen met Reshift Digital, uitgever van onder meer Power Unlimited, Gamer.nl en Insidegamer.nl.
Exclusieve game-area
Naast het bekijken van de League of Legends EU Summer Finals krijg je met je ticket ook exclusieve toegang tot een speciaal ingerichte game-area in de bioscoop. In deze tot E-Dome omgetoverde ruimte kan je voor, tijdens, of na de vertoning even ontspannen, gamen, wat drinken en snacken, en andere fans ontmoeten. Je krijgt ook een Limited Edition Coca Cola League of Legends cup met een unieke code waarmee je een loot chest kunt openen in de online store van League of Legends. En misschien ontmoet je tijdens het event wel je favoriete E-sport held!
Unieke bioscoopbeleving
Op de website van Kinepolis volgen binnenkort meer details over alle extra’s die Kinepolis op 9 september organiseert voor de bezoekers van League of Legends EU Summer Finals 2018. Weet je nu al dat je deze unieke bioscoopervaring voor alle gaming-liefhebbers niet wilt missen? Scoor dan hier snel je tickets.
Praktische info:
• League of Legends EU Summer Finals 2018
• Zondag 9 september
• Ticketprijs: € 17,50
• Inclusief toegang tot speciale game-area en Limited Edition Coca Cola League of Legends cup
• In Kinepolis Breda, Den Bosch, Enschede en Jaarbeurs Utrecht