ART GARFUNKEL OP 29 MEI NAAR CARRÉ IN AMSTERDAM

ART GARFUNKEL OP 29 MEI NAAR CARRÉ IN AMSTERDAM

ART GARFUNKEL OP 29 MEI NAAR CARRÉ IN AMSTERDAM VOOR UNIEK CONCERT
Art Garfunkel geeft op dinsdag 29 mei 2018 een eenmalig concert in Carré in Amsterdam. Met An Evening of Song and Stories staat de grootmeester garant voor kippenvelmomenten met hoogtepunten uit zijn solo carrière, nieuwe songs én hits uit het Simon & Garfunkel tijdperk.
De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 9 februari om 10:00 uur via Ticketmaster.
Art Garfunkel werd wereldberoemd door de onvergetelijke hits en albums die hij maakte met zijn vriend Paul Simon als het folk rock duo Simon & Garfunkel. In de jaren 60 schiep het duo de ene na de andere klassieker met o.a. Mrs. Robinson, Scarborough Fair, The Sound Of Silence, The Boxer en natuurlijk Bridge Over Troubled Water.

Begin jaren 70 besloot het legendarische duo ieder hun eigen weg te gaan. Nadat Garfunkel een paar jaar als acteur in Hollywoodfilms had gespeeld, startte hij in 1973 zijn solocarrière als zanger. Zijn grootste hit Bright Eyes kwam uit als onderdeel van de soundtrack van de film Watership Down en was in Nederland de bestverkochte single in 1979.

Door zijn solocarrière en samenwerkingen heeft hij acht Grammy’s op zijn naam staan, waaronder een Lifetime Achivement Award. In 1990 werden hij en Paul Simon ingewijd in de Rock and Roll Hall of Fame.

Vorig jaar verscheen zijn autobiografie What is it All But Luminous – Notes From an Underground Man. Ook verhalen uit dit werk worden niet vergeten tijdens deze avond die een compleet overzicht van de carriere van het multitalent geeft.

Het laatste concert van Art Garfunkel in Nederland was in het voorjaar van 2015.

Art Garfunkel – An evening of Song and Stories
Dinsdag 29 mei 2018 | Carré, Amsterdam

Aanvang: 20:00 | Entree: vanaf €59 (excl sk)
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/artgarfunkel
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 9 februari om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).