DE AFAS LIVE FOOD & BEVERAGE APP

AFAS LIVE INTRODUCEERT DE AFAS LIVE FOOD & BEVERAGE APP

september 6, 2018 0 Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Vanaf september kun je bij AFAS Live in Amsterdam via je mobiel drankjes bestellen. In samenwerking met Ticketmaster Experience en Preoday wordt de AFAS Live Food & Beverage app gelanceerd waarbij bezoekers een bestelling kunnen plaatsen via hun smartphone.

Op 15 september aanstaande wordt de AFAS Live F&B app voor het eerst ingezet tijdens het concert van Tash Sultana. Via de app kun je per show aanklikken wat je wilt drinken, door je bestelling toe te voegen aan een winkelmandje. Betalen gaat gemakkelijk via iDeal. De bestelling kan opgehaald worden bij één van de barren in de Black Box. De app wordt gebruikt bij een aantal geselecteerde shows in AFAS Live en is verkrijgbaar via Google Play, in de Apple Store en via de internationale Ticketmaster app.

René Borsboom, Manager Operations en Horeca van AFAS Live zegt: ‘We zijn trots om elk jaar zoveel muziekliefhebbers te ontvangen en om hen een onvergetelijke avond te bezorgen. Via deze manier van pre-ordering zorgen we voor een nog betere service naar onze bezoekers toe. Zij kunnen met deze app snel en gemakkelijk hun bestelling ophalen bij een speciale bar.’

Nick Hucker, CEO van Preoday voegt toe: ‘Muziekfans kijken vaak lang uit naar het concert van hun favoriete artiest en/of band, wij werken graag mee aan de optimale concertervaring. AFAS Live is altijd bezig met het verbeteren van hun processen en klantenservice. Het is ons daarom een groot genoegen om met hen samen te werken aan deze app. Preoday is blij om deze samenwerking met zo’n prestigieuze locatie aan te gaan.’

Jaarlijks ontvangt AFAS Live meer dan 600.000 bezoekers. AFAS Live is meer dan vier muren en een dak, het is voor liefhebbers van live muziek een totaalbeleving. Door het lanceren van deze app streeft AFAS Live ernaar om de concertbeleving nog aantrekkelijker te maken, met alle denkbare elementen die hier aan toegevoegd kunnen worden.