7 Beroemde beste vrienden voor altijd

juni 27, 2018 Uit Door Jason Halliwell
Beauty & parfum

Zach Braff en Donald Faison

Het zal geen verrassing zijn dat de acteurs die het nummer “Guy Love” tot leven brachten, ook de beste knoppen in het echte leven zijn – deze twee zouden zelfs de trofee voor de beste celebrity-vrienden ooit mee naar huis kunnen nemen. Ze kwamen er bovenop en speelden samen in de tv-serie Scrubs en zijn sindsdien onlosmakelijk verbonden geweest. Braff was een stalknecht op het huwelijk van Faison en beweerde zelfs in een recente reddit-chat dat hij en Faison de eer hadden om het woord ‘bromance’ uit te vinden. We zijn het erover eens dat we het daar mee eens zijn.

McKellen en Patrick Stewart

De beste vrienden die samen muteren … blijven bij elkaar? Het lijkt te kloppen voor deze super getalenteerde beste vrienden. Ze spelen samen op Broadway en in films, dragen bijpassende hoeden op hun gezamenlijke reizen naar NYC en McKellen trouwde zelfs met Stewart en zijn vrouw in september 2013. Je kunt gerust zeggen dat dit schattige duo de allerbeste vrienden is.

Jennifer Aniston en Courtney Cox

Dit zou geen verrassing moeten zijn, gezien de titel van de sitcom die hen oorspronkelijk samenbracht. Na 10 seizoenen co-starring op Friends, crediteren beide actrices de ander regelmatig voor het helpen van moeilijke tijden zoals de scheiding van Aniston van Brad Pitt in 2005 en de splitsing van Cox met David Arquette in 2013. Deze FBFF’s vieren ook de gelukkige gelegenheden van het leven samen, zoals de verloving van Aniston en Cox’s televisiesucces met Cougar Town.

Drew Barrymore en Cameron Diaz

Bekendheden van jongs af aan, de stadit paar als besties stolde toen Barrymore in 2000 vroeg om mee te spelen in de remake van Charlie’s Angels. Nu kan het duo regelmatig samen op vakantie worden gezien of gewoon rondhangen in Hollywood-stijl.

Taylor Swift en Selena Gomez

Swift en Gomez verbonden zich voor het eerst terwijl ze een broer van Jonas daten. Terwijl die romances niet goed gingen, ontstond er een beste vriendschap tussen de twee zangers. Onafscheidelijk sinds dat, kunnen Swift en Gomez worden gespot naast elkaar zittend op awardshows of, meer recent, samen op het podium. “Aan de persoon die ik op elk moment van de dag zou kunnen bellen, wie er ook was, wat je ook was … je hebt het absoluut VANDAAG GEDOOD en iedereen was zo opgewonden om je te zien,” schreef Swift op Instagram na de verbaasde verschijning van Gomez.

Tina Fey en Amy Poehler

Ik heb het over een logeerpartij waar we uitgenodigd willen worden – hoewel je weet dat deze meisjes je BH zouden bevriezen. Na een ontmoeting in een improvisatiecursus in ImprovOlympic in Chicago in 1993, trad het paar vaak samen voordat ze eindelijk hun krachten bundelden op Saturday Night Live in 2001 en in Fey’s break-out hit Mean Girls in 2004. In 2013 en 2014 waren ze co-host van de Golden Globes in wat werd beschouwd als twee van de grappigste awards shows ooit. Fey heeft zelfs een hoofdstuk van haar boek, Bossypants, opgedragen aan haar liefde voor Poehler. Wat we bedoelen om te zeggen is dat ze een beetje op elkaar lijken. En daar zijn we heel goed mee.

Tobey Maguire en Leonardo Het paar was vrienden sinds ze tieners waren, maar het was pas toen ze This Boy’s Life in 1993 filmden dat hun beste vriendschap werd gecementeerd. Ze hebben onlangs de krachten gebundeld in Baz Luhrmann’s bewerking van The Great Gatsby. En wanneer deze blockbuster-brofriends niet samen in films schitteren, kun je ze meestal naast elkaar vinden in een Lakers-game.